SGST
Postbus 4040
3006 AA ROTTERDAM
info@sgst.nl
K.v.K. 24479463


Waarom SGST?

Het zal u maar gebeuren: U heeft een vakantie geboekt en u bent al helemaal in de vakantiestemming. En dan komt de reisorganisatie waar u hebt geboekt in financiële problemen of gaat zelfs failliet. Weg vakantie. Weg geld. U moet er toch niet aan denken? Maar ook als u al op uw vakantiebestemming bent, kan het mis gaan. Zo kunnen bijvoorbeeld uw verblijf of de terugreis niet zijn betaald omdat uw reisorganisatie niet aan de financiële verplichtingen kan voldoen. En ja, daar staat u dan. Gelukkig is er de Stichting Garantiefonds Specialistische Touroperators, ofwel SGST.

SGST staat garant voor uw vooruitbetaalde reisgeld of zorgt er bijvoorbeeld voor dat uw verblijf of terugreis in dit soort situaties alsnog wordt betaald. Maar let op: SGST staat alleen garant wanneer u boekt bij een reisorganisatie die is aangesloten bij SGST! Daarom is het heel belangrijk dat u, voordat u een reis boekt, zeker weet dat die reisorganisatie ook echt bij SGST is aangesloten. Want alleen dan weet u zeker dat uw vooruitbetaalde reisgeld onder de SGST garantie valt.

De garantieregeling van SGST wordt volledig erkend door brancheorganisatie ANVR.

Meer weten?

Wilt u meer weten over de garantie en de dekking van SGST, lees dan de volledige garantieregeling en in het bijzonder artikel 2 door.

  


30-6-2015
Sahin Baba BV / Qkreizen: financieel onvermogen
Op 30 juni 2015 heeft Sahin Baba BV financieel onvermogen bij SGST aangemeld.Sahin Baba BV handelt onder de naam Qkreizen.Nog niet aangevangen reizen ...
Lees meer »

18-5-2015
Jaarverslag 2014
Het  Jaarverslag 2014 van SGST kunt u inzien en downloaden door op de titel te klikken. 
Lees meer »


Archief »
Persberichten »